A Fortuna Bt. már a 70-es évek óta „a motorfelújítás szakértője”, ugyanis cégünk első motorfelújító üzemei ebben az időszakban készültek el.

Ma már mezőszilasi felújítóüzemünk olyan komplex szolgáltatásokkal áll Partnereink rendelkezésére, mely a legapróbb részletektől a teljes motorfelújításig, minden esetben a felújított motor próbapadi járatásával zárul. Az ilyen módon tesztelt motorok teljesítménye a gyári előírásoknak tökéletesen megfelel.

A beérkezett motorokat szétszerelés és mosás után, tiszta állapotban helyezzük a gépekre, ahol Önök – a forgácsoló megmunkálástól kezdve a főtengely köszörülésén át, akár a hengerfúrásig – minden munkaműveletet ellenőrizhetnek. A motorok minden egyes egységének alapos átvizsgálása után kiderül, hogy csakugyan teljes felújításra van-e szükség, vagy a hibás részegység cseréje válik-e elengedhetetlenné.

Bármelyik is történjék, a Fortuna Bt. munkatársai kiváló minőségű alkatrészekkel végzik alapos, precíz munkájukat, kiemelkedő ár-érték arányú motorfelújító szolgáltatást nyújtva!